Pages

找鄭法新師傅進行和合入夢法事,女友8天後主動找我復合了。



以下是客人Alex 的經歷︰
岩岩同女朋友分開無幾耐,係屋企梳化瞓覺電話響,都會以為係條女打黎,起身睇下吖,妖,廣告電話…
「分開簡單 抺去往事極難」忘記果一刻係好辛苦,好長時間都唔ok,facebook同instagram想睇下佢近況吖,電腦mon顯示「抱歉,我們無法明白這個搜尋。請試著以另一種方式說明。」乜L都search唔到,唔係deactivate左acct嘛?妖~
閉哎!唔覺意飲L晒老豆珍藏果堆JW BLUE LABEL同日本威士忌…
用盡好多方法都忘記唔到,有時仲會偷偷地喊,樣衰。
之後FD子介紹我email鄭法新師傅做和合法事,話「佢個FD」試過同條仔復合到喎!
我要準備所有資料俾鄭師傅,鄭師傅約左個期俾我進行和合入夢法事,
法事ok後,我好記得第8日,我女友whatsapp話想要返上年聖誕節佢送俾我部相機,
妖~部相機我地上年聖誕節一齊去東京,係BIG CAMERA買,裡面張memory card仲留住果時D相,係屋企執返部相機出黎,觸景傷情吖!
「好辛苦呀…鄭師傅,佢(女朋友)問我拎返部相機吖!」好記得果晚我好想嘈交…
「你睇下點…叫你做D野做好晒未呀?」「搞掂吖!」一招俾鄭師傅摺埋。
果晚我又攤係梳化瞓,瞓到天光又電話響,諗住係廣告電話,諗住起身小柒佢吖,點知來電顯示係佢喎(女朋友)!
「開門呀喂!我係你屋企門口吖!」「吓?」我呆L左,仆到去開門。
開門之後,佢好似無件事咁,問我:「不如今日去行山吖!」佢見我乜L反應都無,就話:「你咪再咁廢,成日屈係屋企飲酒吖,部相機呢?出去影相吖honey!」
我復合了,多謝鄭法新師傅。